YA ALLAH YA TUHANKU,KURNIAKANLAH KAMI DARI SISIMU ZURIAT KETURUNAN YG SOLEH DAN SOLEHAH,SESUNGGUHNYA ENGKAULAH DZAT YG MAHA MENGABULKAN DOA..AAMIIN3X

Khamis, 9 Mei 2013

..cd8..

Assalamualaikum...dan slamat hari khamis kepada semua yg sudi mmbaca dan mengikuti blog mama ni...hehehe...seperti tjuk mama kat atas tu...hah..hari ni cd8 mama selepas penantian yg panjang (48 hari)....dan alhamdullah..ia trun dgn sgt2 lebat....dan ni lah 1st time period mama trun dgn sgt lebat lepas melahirkan arwah...selama ni lpas melahirkan arwah .haid mama sgt sedikit....mungkin ini kesan dri pengambilan JAMU RATU DARA kot....Alhamdullah.....mama puas hati sgt2 dgn period mama kali ni...ye lah....law dah darah period tu keluar skit2...tkut pulak nnti darah tu tnggal kat dlm rahim kan....nnti jdi penyakit lain plak....hah..selain dri haid yg trun dgn lebatnya,BAB mama jugak dah lancar...tiap2 hari kena BAB....sbelum amalkan jamu ni ,kadang seminggu 3 kali je...nampaknya jamu ni mmberi kesan yg baik tuk mama...so mama akan teruskanlah mengamalkan jamu ni ....moga dgn  ni...rahim akan tmbah subur dan memudahkan mama tuk hamil tanpa drugs2 dri doktor lgi dah....aamiin3x...oh ye..tp  buat masa skrg ni ,mama hentikan dlu penggunaan jamu ni,nnti lpas 4 hari dah kering haid ,bru bleh sambung makan blik....moga usaha mama bln ni (clomid+JRD) akan mendtangkan hsil yg positif nnti ....aaminn3x...kengkawan doakan mama ya... ;)

2 ulasan:

  1. mama, moga2 ikhtiar mama bulan ni membawa keberkatan dan hasil yg positif ye, insyaAllah...mana tahu kan...sesungguhnya Allah Maha Merancang, kita hanya mampu berusaha dan bersabar, tapi umie yakin kelak pasti Allah akan makbulkan doa kita yang tak putus2 berharap pada rahmat-Nya..mama, date period kita sama la pula ye..hehe..cycle yg paling panjang bulan lepas..harap2 punya hikmah tersembunyi dgn apa yg berlaku..insyaAllah ada rezeki kita.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin3x umie..moga umie pun sama...Allah mha mndgr dn memkbulkn doa2 hmbanya..yg pntng kita tk leh ptus asa,kan umie..
      eh..date period kita sma ke umie?...aish..cam dh bejnji je miss p kita ni kan...hehehe...moga2 dlm thun ni jugak, sma2 lah plak kita mengandung ye...aamiin3x

      Padam