YA ALLAH YA TUHANKU,KURNIAKANLAH KAMI DARI SISIMU ZURIAT KETURUNAN YG SOLEH DAN SOLEHAH,SESUNGGUHNYA ENGKAULAH DZAT YG MAHA MENGABULKAN DOA..AAMIIN3X

Isnin, 29 April 2013

..rapuh..



...kadang, terlalu sukar rasanya tuk membendung air mata saat rindu  bertamu di hati,...
...walau sekuat manapun mama cuba tuk bertahan.....
.....nmun adakalanya,mama ttp tesungkur rapuh dlm kerinduan  kepadanya ,anak yg hnya mmpu mama kandungkan tuk 6bln,yg hnya mmpu mama tatap melalui kaca inkubator tnpa mmpu mama sntuh...yg hnya bisa mama dakap saat tubuhnya tlah dingin dan kaku,dn  pergi tanpa merasai walau setitis pun air susu mama....
....sungguh...mama rapuh dlm kerinduan ini.....













Sabtu, 20 April 2013

..jamu ratu dara...

Assalamualaikum ,,,hehhehe...dah lama tak besiaran....sbab tak tau nak karang entry pasal apa...heeemmm....hari ni CD36 mama..dah lewat  6 hari pun law ikut kitaran haid mama...dan mama dah test upt 2 kali....tpi resultnya masih -ve.....heeemmm...entahlah....walaupun dah on clomid ,haid mama msih lewat,mungkin pengaruh dari  haid mama yg sampai 12 hari pada bulan lalu kot....dan yg mama tak suka,perasaan mama ni hah,,,selagi tak haid,selagi itulah mama berharap sgt mama ni mengandung.....walhal dah sah2 pun kan yg upt tu -ve...

....ok lah.. mama nak share pulak  pasal produk jamu ratu dara ,sbab 3 hari yg   lalu mama ada beli produk ni...tpi sampai skrg ni belum start makan pun lgi...ye lah, kan mama msih berharap yg mama ni mengandung (aamiin3x)....dan jamu ni plak tak bleh diambil oleh ibu2 mngandung...so kena lah tunggu sampai haid mama datang... so,buat kawan2 yg masih belum tau akan khasiat produk jamu ratu dara ni,,,meh sni mama kongsikan....dan kepada kawan2 yg dh try produk ni pulak,komenlah kat ruang komen akan kesan setelah mengambil produk ni ye...


pic mama ambil dri google je,malas nak upload
 



Antara khasiat Jamu Ratu Dara:
Sangat berkesan untuk merapatkan, mengetatkan serta menghangatkan lagi  bahagian keintiman  wanita.
Mengembalikan tenaga batin luaran & dalaman wanita.
Merawat keputihan dengan berkesan.
Melancarkan haid dan mengatasi sengugut.
Membantu mengatasi sakit pinggang & membuang angin dalam badan.
Memulihkan tenaga dan peredaran darah.
Mengecut & menguatkan rahim selepas bersalin.
Meningkatkan kesuburan wanita.
Membantu mendapatkan zuriat.
Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.
Membantu menurunkan berat badan.
 Mencegah barah payudara dan rahim












Selasa, 2 April 2013

.....BENCI......

.....sikit2 je nak SENTAP.....
.........sikit2 je nak MARAH....
............sikit2 je nak MELELEH AER MTA......
.............sikit2 je nak TERASA.........


...........huhhhhh,,BENCIlah keadaan mcm ni !!!!!!!.........


                           .........OH MY HORMONE !!!!!!!!!!.......